3 goede redenen om je huwelijksreis naar de Malediven te boeken

Willen jullie na de bruiloft op huwelijksreis en vinden jullie het lastig kiezen uit al die verschillende bestemmingen? Hier hebben we 3 goede redenen verzameld om te kiezen voor een romantische honeymoon naar de Malediven.

1. Blijf nog even op je roze wolk!

Je kunt je bijna geen romantischere bestemming bedenken voor een heerlijke reis. En dat is goed, want jullie kunnen hier even heerlijk genieten van jullie eerste tijd als echtgenoten. Er zijn niet veel bezienswaardigheden op de Malediven, maar je kunt er wel activiteiten op het water of op het strand doen. Wat dacht je van een diner voor 2 op een privé strand? Of zeilen op een catamaran? Er zijn ook boottochten bij zonsondergang en de sportievelingen kunnen windsurfen en waterskiën of zelfs nachtvissen! Samen heerlijk romantisch genieten van al het moois dat de Malediven te bieden hebben voor jullie huwelijksreis.

2. Even helemaal niets.

De meeste stellen doen de voorbereiding van hun bruiloft voor het grootste gedeelte buiten werktijd. Dat betekent voor sommige mensen dat ze er bijna een full time baan bij hebben! Na maanden van voorbereiden op je bruiloft, ben je vast toe aan een beetje ontspanning. En waar kun je dat nog beter doen dan op een tropische bestemming, met heerlijke temperaturen, hagelwitte stranden en kristalhelder water? 

In je hangmat tussen de palmbomen, afkoelen in het heldere water, een beetje zwemmen en een beetje snorkelen.. of zo’n heerlijke massage of schoonheidsbehandeling en ’s nachts slapen in de zachte bedden van de mooiste locaties.

3. Wanneer wel?

Een reis naar een tropische bestemming is niet per se een impulsaankoop. Voor een verre reis moeten de meeste stellen flink sparen. Het voordeel is dat je nu al lang van te voren bezig bent met het plannen van je huwelijk en dus ook op tijd kunt bedenken of je ook voor die reis kunt sparen. Veel stellen hebben geen cadeauwensen, maar vragen een envelopje. Zo’n bijdrage kan heel goed gebruikt worden voor een mooie huwelijksreis.

En zeg eens eerlijk, als je het nu niet doet, weet je dan wel wanneer jullie wél zo’n reis zouden maken?

Foto: Ishan @seefromthesky on Unsplash. (link: https://unsplash.com/photos/aEtl64kP8mk)