Over mij

Michèle van den Bouwhuijsen

Michèle van den Bouwhuijsen

Schrijfster, uitgever

Hoi! Mijn naam is Michèle en het boek Trouwen doe je zo! is voor mij een droom die is uitgekomen. Veel mensen denken dat ik zelf ben getrouwd en toen ‘ineens’ wist hoe heel Nederland zou ‘moeten’ trouwen, maar dat is niet waar. Ik heb als eventmanager/weddingplanner jarenlang bruiloften en andere evenementen georganiseerd. Hierdoor weet ik precies wat er nodig is om zo’n bijzondere dag te organiseren. Tijdens mijn werk voor een grote trouwwebsite heb ik veel bruidsparen ontmoet die niet goed wisten waar ze moesten beginnen, of die stress kregen van de organisatie van hun bruiloft. En toch begrijp ik als geen ander dat veel stellen graag zélf hun droombruiloft willen organiseren. Zij kunnen mijn adviezen goed gebruiken. Deze ervaring inspireerde mij tot het schrijven van deze handige weddingplanner, speciaal voor alle bruidsparen die graag zelf hun bruiloft willen organiseren, maar daarbij wél een beetje hulp kunnen gebruiken.

Het boek Trouwen doe je zo! was heel saai geworden als ik Mirte niet had ontmoet. Mirte Redan is grafisch ontwerper en illustrator. Ze werkt niet alleen op papier, maar maakt ook mooie raam- of muurtekeningen. Ze maakt mooie, lieve en grappige ansichtkaarten, die je in haar eigen webshop kunt bestellen. Daarnaast werkt ze ook in opdracht aan unieke geboortekaartjes en trouwkaarten. Haar stijl is zowel strak als sierlijk, maar ook lief en romantisch. Voor het boek Trouwen doe je zo! ontwierp Mirte tientallen prachtige illustraties met strakke lijnen en vrolijke kleuren, precies zoals ik het voor me zag, maar zoals ik het zelf nooit had kunnen maken. Neem eens een kijkje op haar eigen website: www.lettersandlines.nl 

Mirte Redan

Mirte Redan

Illustrator

Waarom Trouwen doe je zo?

Hoe organiseer je de mooiste dag van je leven?  Een bruiloft begint met een aanzoek, de wens om als partners officieel vast te leggen dat jullie samen zijn: in voor- en tegenspoed. De organisatie van zo’n dag kan behoorlijk overweldigend zijn. Er zijn zo veel leuke mogelijkheden als het gaat over trouwen. Talloze locaties, eindeloze keuzes, soms zie je door de bomen het bos niet meer. En omdat het gaat over “de mooiste dag van je leven” zijn die keuzes echt niet makkelijk.

Als wedding- en eventplanner heb ik veel bruidsparen mogen helpen bij de organisatie van hun bruiloft. Het is een enorme eer om een steentje bij te dragen aan zo’n bijzondere dag en ik wilde graag mijn praktische kennis van de organisatie van een bruiloft met nog veel meer mensen delen. Omdat er al zoveel mooie trouwfoto’s zijn wilde ik in dit boek iets anders: illustraties. Gelukkig kwam Mirte op mijn pad en verzorgde zij de mooiste illustraties die het boek compleet maakten.

240 pagina’s

Het boek Trouwen doe je zo bevat 240 pagina’s vol trouwinspiratie en tips & tricks van professionals.

Genieten

Met dit handige 10-stappenplan ben je optimaal voorbereid op je afspraken en geniet je van alle voorpret!

Budget

Houd in de planner gemakkelijk al je afspraken, contacten en je budgetplanning bij!

Ideaal cadeau

Trouwen doe je zo! is de ultieme weddingplanner voor de relaxte bride-to-be. Geef hem cadeau aan je dochter, zus of beste vriendin.

Enthousiast geworden?