Maak kennis met… Antoinette Zunnebeld, eigenaresse van Wishes & Weddings. 

Antoinette is sinds 2016 de trotse eigenaresse van Wishes & Weddings. Na 30 jaar zei ze de zorg vaarwel en sindsdien stopt ze al haar liefde en zorgzaamheid in het organiseren van ontzettend leuke en inspirerende evenementen voor aanstaande bruidsparen. Ik schrijf expres evenementen, want het is echt een belevenis om bij een Wishes Event aanwezig te zijn! Je bent echt een dagje uit, je kunt superveel informatie vinden en inspiratie opdoen, je hebt de mogelijkheid om veel professionele leveranciers voor jullie bruiloft te leren kennen én je kunt op deze events meedoen aan allerlei workshops en activiteiten. En alsof dat nog niet genoeg is, je kunt echt bizar toffe prijzen winnen – alleen maar door dit event samen te bezoeken, een hoop lol te hebben en zoveel mogelijk informatie te verzamelen. 

Om jullie een nog betere indruk te geven van de events van Wishes & Weddings heb ik Antoinette een aantal vragen gesteld over haar concept: 

Wat kunnen bruidsparen verwachten van een bezoek aan een Wishes Event?

Jullie worden allereerst gastvrij ontvangen op een prachtige trouwlocatie. Je hebt samen de hele middag de tijd om jullie te laten inspireren, adviseren door middel van inspiratie-sessies, workshops en persoonlijke gesprekken op de beursvloer. Juist hierdoor zijn alle bruidsparen verdeeld over het event en hebben alle leveranciers voldoende tijd om een persoonlijk gesprek met jullie te voeren. Zo kunnen ze al jullie vragen beantwoorden en verschillende mogelijkheden laten zien. Bovendien kunnen jullie prachtige prijzen winnen in de dagfinale. Het gaat bij ons echt om inspiratie op doen en veel tips en adviezen krijgen. Dat staat bovenaan.

Een echte middag samen uit, waarbij jullie de juiste keuze’s kunnen maken, beleven hoe jullie trouwdag eruit kan zien en aan het einde een beter beeld hebben van wat jullie wel en niet willen. Juist dit samen doen is heel fijn. Immers, je trouwt met elkaar, dus je moet ook samen de beslissingen nemen. En niet met bijvoorbeeld je vriendinnen. De leveranciers zijn allemaal professionals en van hen verlangen we ook dat ze zich professioneel opstellen, hun passie uitdragen en de bruidsparen helpen bij het organiseren van hun droombruiloft.

Hoe kun je prijzen winnen bij het event?

Aan het einde van elk event is er een dagfinale. Je kunt een plek in deze finale veroveren door met alle leveranciers in gesprek te gaan. Sowieso belangrijk omdat iedereen waardevolle tips heeft. Na het gesprek krijgen jullie een code die jullie in de Wishes app kunnen opslaan. Hoe meer codes (stempels) jullie hebben verzameld, hoe groter de kans om in de dagfinale te komen. Ook moeten jullie nog een aantal vragen over trouwen beantwoorden in de app.

Aan wat voor prijzen kun je denken?    

Een gratis love-shoot, stijlvolle accessoires bij een trouwjurk of trouwpak, verschillende kortingsvouchers, een mooie aanbieding op jullie trouwringen, een overnachting in de bruidssuite of een bruidstaart/proeverij.. het is eigenlijk teveel om op te noemen. Veel leveranciers bieden een prijs aan en de deelnemers van de dagfinale mogen zelf kiezen welke prijs zij willen winnen. Zo kan iedereen kans maken op iets wat jullie voor jullie grote dag nog goed kunnen gebruiken! 

Met wie kun je het best een Wishes Event bezoeken?

Het is het leukst om samen met je aanstaande te doen, echt een dagje uit! Met hem of haar neem je ook de beslissingen voor jullie bruiloft. Het is vooral samen beleven, voorpret voor het huwelijk. Maar het mag natuurlijk ook met iemand anders. Soms komt de ceremoniemeester mee, of een beste vriend(in). 

Kun je ter plekke ook de locatie bezichtigen voor je bruiloft?

Altijd! Bij de opening van het event stellen we de locatie-medewerkers voor, zodat jullie weten bij wie jullie terecht kunnen met al jullie vragen, of voor een persoonlijke rondleiding. 

Zijn er workshops of andere activiteiten te doen?

Zeker,  maar dat zijn dan geen commerciële workshops! De inspiratie-ceremonie is bijvoorbeeld heel speciaal. Bruidsparen to be krijgen daar heel veel informatie hoe hun ceremonie in te richten/organiseren en ervaren meteen het effect van live-muziek. Maar ook andere workshops bijvoorbeeld over fotografie, de openingsdans of de bruidstaart. Alles bedoeld om de bruidsparen zo goed mogelijk te adviseren en te informeren! 

 

Er zijn elk seizoen (najaar en voorjaar) verschillende events in alle regio’s in het land! Kijk voor de meest up-to-date agenda van data en locaties op de website van Wishes & Weddings. Je kunt ook op de hoogte blijven door Wishes & Weddings te volgen op Instagram of Facebook

Je kunt het best naar één van onze Wishes Events komen met je verloofde. Met hem of haar neem je tenslotte ook de belangrijke beslissingen voor jullie bruiloft. Het is vooral samen beleven, de ultieme voorpret voor jullie droombruiloft! 

Antoinette Zunnebeld

Eigenaresse , Wishes & Weddings

Antoinette en haar man Patrick. Patrick helpt Antoinette uiteraard met de organisatie van alle events. Daarnaast is hij ook DJ, hij draait onder andere op bruiloften. Misschien komt Patrick je bekend voor, hij heeft meegedaan (als DJ!) aan het tv-programma Married at first sight!