De weddingsisters noem ik ze wel eens per ongeluk: als je de zingende zussen Janine en Lisette eenmaal hebt ontmoet, dan kun je ze niet meer vergeten! Ik ben altijd onder de indruk, niet alleen omdat ze altijd prachtige op elkaar afgestemde jurken dragen, maar vooral omdat ze bijna licht geven van geluk als ze samen aan het zingen zijn.

De stemmen van Janine en Lisette klinken zo mooi bij elkaar en ik heb standaard kippenvel als ze een liedje inzetten. Voor mij is live muziek sowieso altijd iets bijzonders, het komt zoveel meer binnen als het live wordt gezongen. Ik dwaal af: mijn opa speelde vroeger saxofoon. Daarom heb ik ook standaard kippenvel als ik saxofoonmuziek hoor. Een DJ met een saxofonist? Ik sta met hartjesogen op de eerste rij, een glimlach van oor tot oor, denkend aan mijn lieve opa die naar hartelust zo lang heeft ‘getoeterd’ op zijn saxofoon.

Terug naar de Weddingsingers, want daar gaat dit blog over. Ik heb Janine en Lisette en paar keer mogen ontmoeten op events en vaak genoten van hun prachtige muziek. Zij kunnen ervoor zorgen dat een ceremonie onvergetelijk wordt: dat je nog elke keer aan dat moment denkt als je dat ene speciale liedje hoort. Omdat we altijd op zoek zijn naar inspiratie, heb ik Janine & Lisette gevraagd naar hun top 3 van favoriete liedjes voor de trouwceremonie. Hier komen ze:

Het mooiste nummer bij binnenkomst van de bruid:

How long will I love you, van Ellie Goulding

 
Het mooiste nummer bij de bruidstaart & toost:
Love someone – Lucas Graham (eigenlijk een gedeelde plek met Mis je zo graag van Waylon en Claudia de Breij)
 
 
All time favorite:
Lucky – Jason Mraz & Colby Caillat
 
 
 
The Weddingsingers Trouwen doe je zo

Fotocredits: Simon Meindertsma (Instagram)

 
 
Meer weten over de Weddingsingers? Kijk dan op hun website of volg hen op Instagram!