Foto: Odiza Fotografie

Nieuw en superleuk: Eerste Hulp Bij de Openingsdans!

Danszinnig is hét adres voor een prachtige openingsdans op maat, voor ieder niveau. Het grootste misverstand is dat je geen openingsdans kunt doen ‘omdat je niet kunt dansen’. Hoezo niet kunt dansen? Annika kan iedereen leren dansen! Het enige dat belangrijk is, is dat je het leuk vindt om te leren.

Danszinnig heeft nu iets nieuws en het is superleuk: Eerste Hulp Bij Openingsdansen wordt als een groepscursus gegeven. In 3 weken leer je de basispassen en enkele extra leuke moves van de meest gedanste stijlen voor openingsdans en trouwfeest. Pret gegarandeerd! De cursus is ook geschikt om een kijkje te nemen naar de verschillende mogelijkheden voor een openingsdans om vervolgens voor jullie eigen dans een richting te kunnen kiezen.

Wil je graag je eigen openingsdans in elkaar zetten? Dan is de DIY workshop van Annika ook heel erg leuk!

Want hoe zet je zelf een leuke maar gemakkelijke openingsdans in elkaar? Waar moet je op letten met betrekking tot de muziekkeuze? Annika geeft jullie in deze workshop handvatten en tips om een Do-It-Yourself Openingsdans op de dansvloer te kunnen brengen. Jullie leren hoe jullie een begin, midden en einde aan jullie dans geven en hoe jullie op een romantisch nummer een dans in elkaar zetten waarvan jullie gasten een traantje moeten wegpinken. Optioneel kunnen jullie ook gelijk een terugkomdag in januari meeboeken om door Annika op jullie gemaakte dans feedback te krijgen.

Meer informatie of antwoord op al je vragen over een openingsdans? Kijk dan op de website van Danszinnig!

Danszinnig Trouwen doe je zo