Op zondag 20 september 2020 vindt de eerste editie van Trouwroute Langs het Water plaats. Een hippe trouwbeurs met een verrassend programma, waarbij je als bruidspaar 3 locaties bezoekt in één dag. De locaties zijn gelegen in het Lage Bergse Bos, in de achtertuin van Rotterdam.
Tijdens deze Trouwroute ervaar je op de locaties een live ceremonie, live cooking of live party met de leukste trouwleveranciers voor jullie bruiloft. Deze dag brengt jullie mega veel inspiratie en de mogelijkheid om je gehele weddingteam samen te stellen.

Wat voor leveranciers kunnen jullie zoal verwachten?
Ambtenaar, Bruidsjurk, Trouwpak, Tent, Trouwringen, Bruids make-up / Haarstylist, Bruidstaart, Band, Trouwfotograaf, Videograaf, Sabreur, Trouwbloemist, Stylist, Stationary, Trouwauto, Photobooth, DJ, Nanny, etc.

Wat houdt het in?
– De trouwroute is een trouwbeurs on tour, dus je haalt het optimale uit 1 dag!
– Van 10.00 uur tot 16.00 uur.
– Er doen in totaal 3 locaties mee;
Restaurant Nova, Landgoed Vidaa en familierestaurant Bergsche Plas (tevens de startlocatie).
– Iedere locatie geeft je een echte beleving van een ceremonie, diner of feest.
– Per locatie komen er meerdere leveranciers uit de trouwbranche die meewerken aan de beleving en voor het verstrekken van informatie.
– Je schrijft je per 2 personen in.
– Uiteraard voldoen we aan de maatregelen in verband met COVID-19.
– Vervoer tussen de locaties wordt verzorgd.
– Tijdens de tour gaat er een TourGuide mee; Gabrielle, Sylvana of Rianne. Je hebt daardoor op de dag zelf een vast aanspreekpunt.
– Iedere locatie ligt op maximaal 15 minuten rijden van elkaar.

Foto: Nancy Twickler Photography
Dit is inclusief drankjes, hapjes en lunch. Dit wordt aangeboden op de verschillende locaties. Indien jullie iets buiten dit aanbod bestellen, zal dit voor eigen rekening zijn.
Er wordt rekening gehouden met allergieën en dieetwensen, mits dit uiterlijk een week van tevoren bekend is bij de organisatie.

Dit wil je niet missen! Bestel snel jullie kaarten via iris@bergscheplas.nl