Met deze 3 tips past jouw bruiloft drukwerk helemaal bij de bruiloften van nu!

Ben jij je bruiloft aan het plannen en wordt het nu eindelijk tijd om de definitieve datum aan jullie gasten bekend te maken? Mogen de uitnodigingen voor jouw bruiloft eindelijk met de postbode mee? In samenwerking met Cotton Bird hebben we 3 trends voor je verzameld voor de mooiste trouw-uitnodigingen van nu. We zijn benieuwd welke van deze 3 jouw favoriet is!

#1: Minimalistisch vormgegeven trouwkaarten


The Kiss

Minimalisme is een trend die we de laatste jaren op veel vlakken al zijn tegengekomen. In lijn met de “slow design”-trend, die pleit voor een terugkeer naar eenvoud in ons dagelijks leven, blijft ook de minimalistische stijl in 2021 weer een van de populairste trends. Ook in trouwkaarten zie je al een tijdje wat subtielere designs met minder toeters en bellen. De strakke lijnen en sobere kleuren zijn dé uitgelezen keuze om van de liefde het echte middelpunt te maken. De zeer trendy Line Art-illustraties en lettertypen geven een vrolijke en unieke dimensie aan een anders té klassiek design. Een unieke uitnodiging voor jullie bruiloft die lang op de kast mag blijven staan, omdat het bijna kunst is!

#2: Bruiloft-uitnodigingen in terracotta-kleur


Bergamote

Fans van La Dolce Vita opgelet! Word net als wij verliefd op de zachte elegantie van de terracotta tint voor jullie bruiloft-uitnodiging! Deze roestige, aardse oranje kleur (wat ‘terracotta’ betekent in het Italiaans) geeft een warm tintje aan je trouw-huisstijl dankzij zijn chique kleur en zomers sfeertje. Dit is dé trend die je bovendien momenteel in alle soort decoraties en designs terugvindt… en misschien binnenkort op jouw trouwkaart? De combinatie met gouden of koperen elementen vinden wij echt enorm chique! Dit maakt van jouw trouw-uitnodiging een echte eyecatcher.

#3: Gedroogde bloemen in jouw trouw-huisstijl


Ambrosia

Duurzame, romantische en bohemien gedroogde bloemen verschijnen steeds vaker in onze interieurs en evenementen: in het kapsel van de bruid, in de tafeldecoratie, in de trouwbedankjes. De bloemen zijn zowel chic als milieuvriendelijk en natuurlijk helemaal als lieve illustratie op jouw trouwkaart… De mogelijkheden zijn oneindig met deze veelzijdige bloemen!

WIN 🌟 een cheque t.w.v. € 200 die je kunt besteden bij Cotton Bird!!
Ben jij nog op zoek naar mooie trouwkaarten, mooie cadeaus of (tafel)decoratie? Lees dan snel even door want ik heb een prachtige win-actie in samenwerking met Cotton Bird voor je in petto. Zij schreven dit gastblog over de 3 belangrijkste trends voor trouw-uitnodigingen in 2021.

Wat moet je doen om deze prachtige prijs te winnen?
– Like het bericht over deze winactie op het Instagram account @trouwendoejezo 
– Plaats in de comments welke van deze 3 trends jouw favoriet is en waarom jij deze geweldige prijs moet winnen (of voor wie je deze prijs wilt winnen, dat mag natuurlijk ook!)

We maken aan het eind van de maand februari de winnaar bekend op ons Instagram account. Als je ons volgt blijf je automatisch op de hoogte!

Wil je meer inspiratie voor je trouwkaarten? Volg dan ook zeker het Instagram account van Cotton Bird!