Sommige mensen zijn zó muzikaal dat je blij bent dat ze hun talent op tijd hebben ontdekt!
Ik heb Romy en Michaël een paar keer zien optreden op verschillende evenementen, zoals bij Wishes & Weddings en ik sta altijd even stil als ik de warme klanken van dit muzikale duo hoor. Ik kan dan gewoon niet doorlopen en laat de prachtige subtiel gebrachte liedjes graag even op me inwerken, met kippenvel natuurlijk.

Niet gek natuurlijk, dat ik ook aan Lace dacht toen ik op zoek was naar mooie muzikale inspiratie voor je bruiloft.

Het is eigenlijk flauw om aan muzikanten te vragen om een top 3 te kiezen, want er is zo verschrikkelijk veel mooie muziek gemaakt, passend bij verschillende soorten momenten, dat zo’n keuze bijna onmogelijk is. Toch heb ik Romy en Michaël uit kunnen dagen en kwamen zij met een creatieve reactie: 
De eerste suggestie is hun persoonlijke favoriet, deze liedjes zijn heel erg de moeite waard om op te zoeken en eens rustig te luisteren. Wie weet ontdekken jullie zo ook een nieuwe favoriet! 
De tweede suggestie is een liedje dat door veel bruidsparen gekozen wordt en dus vooral populair is voor de gevraagde momenten.  

Het mooiste liedje bij binnenkomst van de bruid:

Tenerife Sea – Ed Sheeran
Jij bent de liefde – Maan

Het mooiste liedje bij de bruidstaart & toost: 

Better Together – Jack Johnson
Proosten – Guus Meeuwis

All time favorite:

I Choose you – Sarah Bareilles
This will be – Natalie Cole

 

Lace brengt akoestische sfeermuziek op je bruiloft. Romy & Michaël spelen herkenbare nummers, maar maken de muziek helemaal eigen. Hun stijl is te omschrijven als “less is more”, wat overblijft is pure muziek, mooie warme klanken die met liefde worden overgebracht. 

Wil je meer dan alleen achtergrondmuziek? Dan kan dit muzikale duo worden uitgebreid met bas en percussie (Lace&Cotton). In deze formatie blijft het nog steeds akoestische muziek op een gemiddeld geluidsniveau, maar door toevoeging van de beats zijn er weinig mensen die stil zullen blijven staan. Wil je meer weten? Kijk eens op de website van Lace of volg hen op Instagram of Facebook