Wat ons betreft hoort het bezoeken van een trouwbeurs natuurlijk helemaal bij de optimale voorbereiding van jullie bruiloft. Zo’n beurs of event is een fijne en laagdrempelige manier om op één dag een heleboel interessante trouwprofessionals te ontmoeten. Zo kun je fijn bladeren in de fotoboeken van de fotograaf en alvast een gezellig praatje maken met die leuke BABS.

Het valt vast niet altijd mee om de juiste bedrijven en personen te kiezen voor jullie bruiloft en het belangrijkste is altijd een goed gevoel hebben. Zo’n goed gevoel krijg je niet altijd bij het zien van een website, je voelt een echte ‘klik’ pas echt in een persoonlijk gesprek.

Wishes and Weddings organiseert zowel in het voorjaar als in het najaar heel gezellige en toegankelijke ‘Wishes Events’ door het hele land. In elke regio kun je wel een dag terecht om heerlijk trouwinspiratie op te doen en bijzondere leveranciers te ontmoeten. Deze bedrijven worden met zorg geselecteerd door Antoinette, de drijvende kracht van Wishes and Weddings, die met enorm veel enthousiasme en liefde deze mooie Events organiseert.

Trouwen doe je zo save the date

Bezoek dit najaar nog één van de populaire Wishes Events bij jou in de buurt:
22 april 2018 De Bonte Wever te Assen (Wishes Event XL)
07 oktober 2018 Zaal 7 in Venray
14 oktober 2018 De Landgoederij in Bunnik
28 oktober 2018 Chateauhotel De Havixhorst te De Schiphorst
11 november 2018 Hotel Oranje Nassau in Breda
18 november 2018 Explore te Muiden
25 november 2018 De Heerlickheijd te Ermelo
09 december 2018 Kasteel Maurick te Vught (kersteditie)

Meer informatie vind je op de website van Wishes and Weddings.

Je kunt hen ook volgen op Facebook of Instagram!